فصل 1 - قسمت 40
داستان
"ویلای من" داستانی است که در شاخصههای مختلفی از زندگی جوانانه و پویای یک پیرمرد ثروتمند را به تصویر میکشد. پیرمردی که در آستانه فرا رسیدن به پایان عمر خود، به دنبال وارثانش میگردد. اما این موقعیت، زمینهای را فراهم میکند تا دو خلافکار حرفهای به نام هدایت و ارسلان، با یک طنز بیحد، خود را به عنوان برادران زادهی این پیرمرد معرفی کنند.
سریال "ویلای من" با چشم اندازی طنزی و داستانی آسان، ماجرایی فراطبیعی از حوادث و تصادفات زندگی را به تصویر میکشد. این داستان پر از لحظات شیرین و کمیاب است که به نحوی همه افراد را به خود جلب میکند. بازیگران مجموعه نهتنها با استعداد خود به تصویر کشیدن شخصیتهای جذاب کمک میکنند، بلکه با دقت به جزئیات و طنز دلنشین خود، تماشاگران را به خنده و سرگرمی دعوت میکنند. "ویلای من" به کارگردانی مهران مدیری، یک سفر خندهدار و سرگرمکننده در دنیای طنز و کمدی است که از ابتدا تا انتها هیجان و شگفتی را به همراه دارد.
قسمت 1
قسمت 2
قسمت 3
قسمت 4
قسمت 5
قسمت 6
قسمت 7
قسمت 8
قسمت 9
قسمت 10
قسمت 11
قسمت 12
قسمت 13
قسمت 14
قسمت 15
قسمت 16
قسمت 17
قسمت
قسمت 19
قسمت 20
قسمت 21
قسمت 22
قسمت 23
قسمت 24
قسمت 25
قسمت 26
قسمت 27
قسمت 28
قسمت 29
قسمت 30
قسمت 31
قسمت 32
قسمت 33
قسمت 34
قسمت 35
قسمت 36
قسمت 37
قسمت 38
قسمت 39
قسمت 40
پیشنهادات مشابه
شاهگوش
ابله
شوخی کردم
جناب عالی
گنج مظفر
سایر عوامل
کارگردان: مهران مدیری
تهیه کننده: مهران مدیری
نویسنده: امیرمهدی ژوله , خشایار الوند
دانلود رایگان سریال ایرانی هفت محصول سال 2023 با لینک مستقیم ایرانسل، همراه اول، رایتل
دانلود رایگان مستند سریال بکهام Beckham 2023 دوبله فارسی با لینک مستقیم ایرانسل و همراه اول
قسمت ,ویلای ,مدیری ,تصویر , مهران مدیری ,تصویر میکشد